ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SOUS VIDE COOKER || 780€ μετρητοίς
1.200€ (Αρχική τιμή)
Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C.
Το προϊόν δε χάνει τις βιταμίνες του και την γεύση του.
• Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή και ομοιόμορφη, προσφέροντας καλύτερο μαγείρεμα του προϊόντος
• Η αντίσταση είναι απομονωμένη για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό
• Μαγειρεύει συσκευασμένα προϊόντα από το Vacuum
• Το εξωτερικό μπoλ έχει λαβή για τη μεταφορά του
• Το σύστημα έχει βρύση για να αφαιρείται το ζεστό νερό
• Ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας
• Ανοξείδωτη
• Αργό ψήσιμο εν κενώ στο νερό
• Κατασκευασμένο με τους κανονισμούς της Ε.Ε.
ΜΟΝΤΕΛΟ: Cook/9
ΛΙΤΡΑ: 9 / ΙΣΧΥΣ: 400W / ΒΑΡΟΣ: 6,5 Kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 345x285x270 ΜΜ
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: 230V/50-60Hz
Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς